III. ULUSAL MÜCEVHER VE TAKI TASARIM YARIŞMASI SONUÇLARI

Marmara Üniversitesi Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu- Takı Tasarım Bölümü ve 4C Mühendislik işbirliği ile düzenlenen “KENDİNİ KURGULAYAN BİÇİMLER” başlıklı III. Mücevher Tasarım Yarışması’nın değerlendirilmesinde, sayın jüri üyeleri tarafından seçilip dereceye girmeye hak kazanan tasarımlar aşağıdaki listede belirtilmiştir. 17.06.2017

JÜRİ ÜYELERİ
Yard. Doç. Dr. Leyla ULUSMAN- Marmara Üniversitesi
Öğr. Gör. Dr. Çimen BAYBURLU- Marmara Üniversitesi
Doç. Dr. Ayşe Nuriye İŞGÖREN- Marmara Üniversitesi
Yard. Doç. Dr. Gülhan ACAR BÜYÜKPEHLİVAN- Marmara Üniversitesi
Öğr. Gör. Dr. Demet ÖZNAZ- Marmara Üniversitesi
Yard. Doç. Dr. Dilek HOCAOĞLU- Gebze Teknik Üniversitesi
Leyla TARANTO- Tasarımcı
Sedat KURTARAN – 4C Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı
Hasan KALE- Tasarımcı
Sevan BIÇAKÇI- Tasarımcı
Avadis KENDİR- Tasarımcı
Kerim GÜZELİŞ- Ariş Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı

SONUÇLAR

Birinci Eser........................................................Birinciliğe layık eser  bulunamamıştır.

İkinci Eser,      M.Müğe DEĞER’in           LEVLA                        rumuzlu tasarımıdır.

Üçüncü Eser,  Canan USTA’ın                   CPlanet 6104               rumuzlu tasarımıdır.

Mansiyon,       Sena Nur AKDENİZ’in       Kaktüs                        rumuzlu tasarımıdır.

Mansiyon,       Şüheda ÇOLAK’ın             Sosyal Psikoloji           rumuzlu tasarımıdır.

Mansiyon,       Figen ÖZ’ün                        AĞÇ                            rumuzlu tasarımıdır.

İkinci, Üçüncü ve İlk İki mansiyon İtalya fuara götürülecekler.